ka voor geld je vvv bonnen inleveren

deze bon niet. Reactie infoteur, beste Johan, Waarschijnlijk niet. Diana, 12:55 #46 Neemt bristol ook vvv bonnen aan? Iemand nog een zinvolle suggestie dus niet "probeer iemand te vinden die ze over wil nemen"? Noa Vrooland, 18:31 #62 Kan ik mijn VVV bon ook inwisselen bij de Welkoop? Ik doe verwoede pogingen om mijn VVV cadeaukaart te gebruiken voor aanschaf van een e-reader.

Kortingsbonnen online, uiteraard kennen we de papieren kortingsbon of cadeaubon wel die je vroeger fysiek bij je winkel kon inleveren. V D en de Bijkenkorf wel. Bart Smit ook niet en Games store (onderdeel van Bart Smit) ook niet Gaat lekker. Echt waardeloos zo een cadeaukaartje. Ik weet dat het in het verleden nog wel kon, maar tot mijn stomme verbazing kan dit nu niet meer. Inmiddels heb ik bonnen voor 70 en werkelijk nergens kan ik die dingen inleveren. Hoe waardeloos is dat! Van Emmerik, 12:32 #31 Welke winkels in Oldenzaal accepteren vvv cadeaubonnen?

Alleen om te weten te komen waar je ze kunt inleveren is minder makkelijk.
Hopelijk wordt de site snel verbeterd.
N ik hem nog goed besteden!
Helaas kun je VVV -bonnen niet online besteden en ook niet inruilen voor een cadeaukaart.

Belastingaftrek bonnen steekproefsgewijs, Kermis den bosch kortingsbonnen, Promolife kortingsbonnen,