pathe film voucher

dus een perfect avondje uit! Path Vrijkaart, de Path Vrijkaart kun je gebruiken in alle Path bioscopen op alle dagen van de week en is geldig voor alle reguliere, 3D, imax (3D Dolby Cinema (3D) en 4DX-voorstellingen. Maandag t/m donderdag te gebruiken bij alle Path bioscopen in Nederland. De computer kiest automatisch de beste zitplaatsen. Hoe gebruik ik Path Vouchers of Path Vrijkaarten?pathe film voucher

Met Path Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Path. Algemene informatie over Path Unlimited. Onbeperkt naar de film voor 20 euro per maand.

Onbeperkt naar de film met het Path Unlimited abonnement
Path Movie Theater in Basel
Vouchers - Path Business
Path Movie Theaters in Bern

Eet smakelijk en een prettige voorstelling! Alle andere typen vouchers en bonnen zijn niet online inwisselbaar. De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen. All-in Voucher, de Path All-In Voucher is geldig n reguliere filmvoorstelling in een Path bioscoop en geeft recht op n medium popcorn en n medium frisdrank; De voucher is alle dagen van de week geldig; Deze voucher geeft geen recht op alcoholische dranken; Voor 3D, imax. Je ontvangt namelijk een cadeaukaart voor een 3-gangen keuzemenu bij n van De Beren restaurants n een bioscoopkaartje voor maar 29,50! Daarnaast ben je niet verplicht om de voucher op dezelfde dag te gebruiken, maar kun je ook op een later tijdstip naar de bioscoop.