vvv bonnen waar kun je ze inleveren

Dirck III (de slijterij)? Moentroes, 01:12 #34 Zyn er ook kappers dieze accepteren? Sinds november 2017 is de oude vertrouwde papieren VVV-cadeaubon niet meer te koop. Ik kan me ook werkelijk niet voorstellen dat een VVVbon als 1 vd beste cadeaus in 2015 is uitgeroepen. Reactie infoteur, Nee Kro, wel bij.a.: Dixons, Expert, Harense Smid, Kijk-shop, Bijenkorf en V D, die ook elektronica in het assortiment hebben. Reactie infoteur, Beste Iris, Op de volgende site kan je de acceptanten bekijken: px Ook kan je jouw postcode invoeren voor deelnemende winkeliers bij jou in de buurt. Trudie de Bast, 17:21 #86, ik heb een oude cadeaubon (blauw) met een waarde van 20 euro.

Vvv bonnen waar kun je ze inleveren
vvv bonnen waar kun je ze inleveren

Mary Hovestad, 16:52 #61 Kan ik mijn VVV bon ook inwisselen bij Pearl opticiens? Ikea, 11:34 #67 Kan ik bij ikea mijn vvv cadeau bonnen verzilveren? Lia, 16:11 #24 Neemt Grieks restaurant Olivia in Zoetermeer ook verbonden aan? Berchen, 09:51 #17 Ik wil graag een cadeaubon geven in de branche voor eten/drinken, zoiets voor. De problemen spelen bij onder meer Douglas, Bruna, sportkleding- en schoenenwinkels, kookwinkels, Etos, Expert, Burgers Zoo, Mediamarkt, Hudsons Bay en Kinepolis. Volgende keer ga ik toch echt gewoon om contant geld in een envelop vragen.vvv bonnen waar kun je ze inleveren

Waar ga jij winkelen met je VVV Cadeaubon? Niet langer meer te koop. Natuurlijk blijft de VVV Cadeaubon onbeperkt geldig en breed besteedbaar. Nieuw is de VVV Cadeaukaart waarmee je welkom bent van winkel tot web. Waar ga jij winkelen met de VVV Cadeaubon?

Waar vvv bonnen halen, Smatch dubbele bonnen actie,